Ексклюзиви
неділя, 23 березня 2008 12:30

Японець влаштував різанину біля торгового центру

В неділю в Японії був арештований чоловік, який накинувся з ножем на людей біля торгового центру. В результаті події загинула одна людина і постраждали семеро.

Перш ніж його знешкодили, 24-річний безробітний Масахіро Канагава встиг поранити вісьмох відвідувачів торгового центру, розташованого в Цутіурі, - одному з крупних міст префектури Ібараки. Один з постраждалих, 27-річний чоловік, пізніше помер в лікарні. Серед поранених є поліцейський.

На момент нападу Масахіро Каганава вже розшукувався поліцією за підозрою у вбивстві 72-річного чоловіка. Він був убитий в середу, а розшук злочинця був оголошений поліцією в п"ятницю.

Після інциденту в торговому центрі почалася паніка.

У грудні 2007 року на півдні Японії чоловік застрелив двох відвідувачів спортивного клубу, після чого зробив самогубство. А в 2004 році в Японії була повішена людина, який трьома роками раніше влаштував різанину в одній з початкових шкіл міста Ікеда префектури Осака. Злочинцем було убито вісім дітей, повідомляє видання JapanToday.

Зараз ви читаєте новину «Японець влаштував різанину біля торгового центру». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути