Ексклюзиви
понеділок, 16 липня 2007 12:25

Янукович заборонив Рудьковському змінювати залізничні тарифи

Кабінет Міністрів (постанова від 11 липня 2007 р. N893) скасував повноваження Міністерства транспорту і зв`язку України щодо виконання їм функцій Адміністрації залізничного транспорту ("Укрзалізниці") в частині формування та реалізації тарифної політики.

Згідно з постановою, відповідні зміни вносяться до Положення про Міністерство транспорту і зв`язку України, затверджене постановою Кабінету Міністрів України від 6 червня 2006 р. N789.

При цьому "Укрзалізниці" надано повноваження - за узгодженням з Мінтрансзв"язку встановлювати тарифи на перевезення залізничним транспортом вантажів транзитом через територію України. Відповідний підпункт додатково внесено до Положення про Державну адміністрацію залізничного транспорту України (затверджено постановою Кабміну 29 лютого 1996 р. N262).

Крім того, документ підтверджує повноваження "Укрзалізниці" щодо формування та реалізації єдиної тарифної та цінової політики на залізничному транспорті, згідно з постановою Кабміну від 29 лютого 1996 р. N262 "Про затвердження Положення про Державну адміністрацію залізничного транспорту України", і діями актів, ухваленими "Укрзалізницею", починаючи з 15 червня 2006 р. із зазначених питань.

Міністерству транспорту і зв`язку, "Укрзалізниці" доручено привести власні акти у відповідність з цією постановою, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович заборонив Рудьковському змінювати залізничні тарифи ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути