понеділок, 03 березня 2008 09:16

Ані Лорак збільшили груди (ФОТО)

Днями столичний бомонд зібрався відзначити річницю популярного гламурного журналу.

На щедре пригощання збіглася маса ротів. Їжу розбавляла своїми репліками провідна Світлана Вольнова, яка вручала відомим персонам, що диктують стиль і спосіб життя мільйонам, зоряну премію Glanceawards, матеріально підкріплену дипломом і парою дорогих наручних годинників. З годинником цього вечора пішли Ані Лорак, Дмитро Коляденко, танцівниця Олена Шоптенко, телеведуча Катя Осадча, продюсер Юрій Никітін.

Поки отримувала диплом Ліля Подкопаєва, її чоловік Тимофій розповів, що збирається на 8 Березня подарувати дружині "що-небудь інтелектуальненьке, можливо, книгу, але тільки не куховарську". Влада Литовченко з"явилася за нагородою чи не з трапа літака. Красуня прилетіла із США, куди їздила дивитися бій Кличка, а також відвідувала Тиждень моди у Вашингтоні, в якій брали участь і українські дизайнери. Як розповіла Литовченко, дефіле наших кутюрье відбулося в Посольстві України в США, і вона за власною ініціативою вручила грант на розвиток наймолодшій учасниці - дизайнерові Олені Буреніній.

Найяскравішим сюжетом вечора стало відкриття алеї льодових скульптур, в яких володарі премій дізналися самі себе. Роздивляючись прозорі, такі, що красиво підсвічуються зсередини бюсти, народ веселився з приводу того, що крижаний Коляденко схожий на Нікітіна, а надмірно об"ємні крижані груди Ані Лорак і Каті Осадчої ну ніяк не відповідають реальності.

Один з гостей сумно відмітив, що крижані скульптури зірок - це нонсенс, оскільки дійсні зірки не можуть розтанути, передає Комсомольська правда.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак збільшили груди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути