Ексклюзиви
вівторок, 06 травня 2008 11:22

Ані Лорак в Лондоні нагодували варениками зі сметаною (ФОТО)

 
Взагалі-то Кароліна до цього часу в промотурі і до Києва потрапила буквально на пару днів. Виглядала співачка, прямо скажемо, стомленою.

- Я зараз сплю всього по 4-5 годин на добу, - зізналася вона. - Стільки всього ще треба зробити! Ви знаєте, чим більше я співаю пісню ShadyLady, тим більше вона мені подобається. Це був правильний вибір. Нас так добре приймають з нею! Скандують назву, співають разом зі мною слова! Я не чекала такого успіху. Але це ще не все: вперше за всю свою історію британська радіостанція Capital Radio назвала пісню від України кращою на "Євробаченні" цього року і поставила її в жорстку ротацію! Я була в Лондоні, і англійці нас зустрічали українськими прапорами і варениками зі сметаною. Де вони їх тільки дістали? Я зайшла - і пролунав наш гімн! Мені навіть плакати захотілося - так я була зворушена!

А ось в Москві, за словами співачки, до неї віднеслися насторожено, як до сильної суперниці.

- Я дівчина, яка любить поїсти. Якщо я відкушу свій шматок, то він буде великим. І цього побоюються, - пояснила, як її приймали в Білокам"яній, Лорак. - Але, звичайно, Філіп Кіркоров мене дуже сильно підтримав. Я виступала в його турі, і ви б чули, як він мене представляв: "королева української сцени", яка представить "красуню-країну Україну"! Мене на всіх прес-конференціях просили заспівати, чомусь ніхто не міг повірити в те, що наживо я співаю так само, як і на екрані. Я співала, а Філіп в цей час так гордо на всіх споглядав, говорив, що "йшов на голос".

До речі, днями "Променистому" стукнуло 41, і у нього були особливі побажання до подарунка від Кароліни.

- Коли я йому подзвонила і привітала, він сказав, що кращий подарунок, який я йому можу зробити, - це заспівати Shady Lady в Бєлграді тричі (третій раз пісню виконує лише переможець конкурсу. - Авт.).

З Києва Ані Лорак відправиться на гастролі до Греції, а потім до Швеції, повідомляє "Комсомольская правда" в Украине".

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак в Лондоні нагодували варениками зі сметаною (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути