вівторок, 07 жовтня 2008 16:12

Ані Лорак подарували зірку і медаль (ФОТО)

Рідне місто Чернівці зустріло Кароліну, мов рідну доньку.

Адже саме тут Ані вперше отримала свою нагороду на музичному фестивалі "Первоцвіт". А 5 жовтня на Театральній площі на святкуванні Дня міста на "Алеї зірок" була встановлена зірка на честь народної артистки України.

"Я дуже щаслива і мене переповнюють емоції, - зізналась Ані. - Не щодня в рідному місті, саме на твою честь запалюють зірку".

Співачка взяла участь в святковому концерті на стадіоні "Буковина" в Чернівцях і привітала усіх піснями "Червона рута" і своєю новою піснею "Я стану морем".

А вже ввечері під час концерту прямо на сцені співачка отримала несподіваний подарунок. Іменитий дизайнер Стела Шаховська зшила для Ані ексклюзивне плаття з кристалами "Сваровські". Ніжне плаття, ручної роботи, в зелено-синіх тонах готувалось спеціально до Дня народження співачки, а колір обирали під колір очей Кароліни.

"Плаття – просто шикарне! Стрази блищать як діаманти і личать до моєї нової каблучки", - зізналась Лорак.

І це не всі подарунки, які співачка отримала під час туру. Ще одним незабутнім презентом стала медаль "За розвиток і популяризацію міста Чернівці в Світі".

Батько Кароліни подарував їй український костюм, виконаний в національній стилістиці. Поки триває тур, співачка займається і своїм майбутнім альбомом. Вона встигла заїхати до Києва на один день і зустрілась з режисером, аби обговорити свій новий кліп, повідомляє ТСН

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак подарували зірку і медаль (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути