Ексклюзиви
четвер, 22 травня 2008 14:29

Ані Лорак ледь не втратила сукню для Євробачення (ФОТО)

Справжня катастрофа трапилася з Ані Лорак напередодні півфіналу "Євробачення" - співачка, яка представляє Україну мало не залишилася без сукні, яку їй купив Філіп Кіркоров за 200 тисяч доларів.

Річ у тім, що перед поїздкою на конкурс Ані приміряла сукню тільки один раз - коли була в Москві. Це й підвело співачку. Коли вона одягнула сукню, вже знаходячись в Белграді, то зрозуміла, що вона сидить на ній просто жахливо, повідомляє NEWSmusic.com.

"Виявилось, що там неправильно відрегульовані бретельки - не під той розмір. В результаті ж наряд висів на мені, як на вішалці!, поскаржилася Лорак. - Я просто не знала, що робити. У Белграді з магазинами не так вже добре".

Дізнавшись про те, що через таку дрібницю номер його підопічної може зірватися, Кіркоров обурився і влаштував "скандал" всьому обслуговуючому персоналу. А потім подзвонив до Мілана знайомому дизайнерові, який тут же приїхав і вирішив проблему. У результаті все обійшлося благополучно, і Ані змогла зайнятися найголовнішим - репетиціями. Адже на "Євробаченні" зустрічають-то по одягу, а проводжають по пісні.

Сьогодні у Белграді відбудеться другий півфінал конкурсу. У першому півфіналі, який пройшов у вівторок, право виступити в завершальному раунді завоювали, крім Діми Білана, представники Греції, Румунії, Фінляндії, Ізраїлю, Польщі, Боснії, Норвегії і Вірменії.

Відзначимо, що головний трофей конкурсу "Євробачення-2008" в Белграді розробив дизайнер Kjell Engman. Цього року приз для переможця конкурсу "Євробачення" є класичним мікрофоном, виготовленим з натурального прозорого скла.

"Я хотів зосередитися на сенсі конкурсу, для мене "Євробачення" - це в першу чергу конкурс пісні", - говорить дизайнер. Він працює зі склом тридцять років. Його твори можна знайти на виставках у всьому світі. Музика завжди була головним джерелом натхнення для нього, що неважко помітити на його останніх виставках.

Крім того, як стало відомо, Європейський мовний союз, організатор конкурсу Євробачення, оголосив попередні дати проведення конкурсу в 2009 році. 54-й конкурс пісні "Євробачення-2009" проходитиме за наступним графіком:

Вівторок, 12 травня 2009 року - Перший півфінал

Четвер, 14 травня 2009 року - Другий півфінал

Субота, 16 травня 2009 року - Фінал

Місце проведення конкурсу 2009 року визначиться за результатами "Євробачення-2008". Він пройде в країні-переможниці конкурсу, повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак ледь не втратила сукню для Євробачення (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути