Ексклюзиви
субота, 04 жовтня 2008 10:35

Англієць навчився у київських водіїв їздити, як заманеться (ФОТО)

На вул. Урицького іноземець на Audi A6 українськой реєстрації спробував розвернутися через подвійну осьову. Мабуть, навіть іноземці, надивившись на українських водіїв, починають думати, що це нормальний стан речей.


Volkswagen Passat їхав вулицею Урицького у напрямі вул. Толстого, Audi – в протилежну сторону. Раптово водій A6 почав здійснювати заборонений розворот, на який ніяк не чекав наш співвітчизник на Volkswagen. Останній протаранив VW в правий бік, через що Audi відкинуло на металеву огорожу.

Пояснити причину виконання свого маневру водій Audi намагався, але винятково англійською мовою. А, усвідомивши, що його ніхто не розуміє, дістав мобільний телефон і не випускав його з рук, поки не приїхала його англомовна "група підтримки". Крім того, іноземець періодично підходив до водія VW і без перестану говорив "I"m sorry, I"m sorry".

На щастя, обидва водії були пристебнуті і в машинах спрацювали подушки безпеки, тому обійшлося без травм. І Passat, і A6 застраховані, повідомляє Друга Смуга

Зараз ви читаєте новину «Англієць навчився у київських водіїв їздити, як заманеться (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути