Ексклюзиви
середа, 09 липня 2008 09:20

Анфіса Чехова вже не хоче доплати за еротичні сцени (ФОТО)

Після довгих роздумів теледіва вирішила не вимагати винагороди за свої еротичні зйомки.

Найрозкішніша ведуча на російському ТБ Анфіса Чехова вимагає у творців фільму з її участю вилучити сексуальні сцени або доплатити до її гонорару значний відсоток.

На думку відомої телеведучої, її голе тіло цілком може спровокувати солідні касові збори новому фільму "С.С.Д." ("Найстрашніший день" або ж "Страшилки радянського дитинства"). Недовго думаючи, заповзятлива красуня захотіла збільшення гонорару за зйомки.

Навчений багаторічним досвідом роботи із зірками, режисер картини Вадим Шмельов особливо церемонитися з Чеховою не став:

"По-перше, її ніхто оголюватися для ролі не просив. Анфіса - дівчина без комплексів, вона сама перша готова оголитися де завгодно і перед ким завгодно. Ніхто їй доплачувати не збирається. Врешті-решт, ми не її груди на роль затверджували. Ніяких грошей вона не отримає! З якої статі? Хай спробує мене змусити! - прокоментував режисер картини.

Якийсь час назад на знімальному майданчику Анфіса категорично заявила творцям "жахливчика", що, якщо відео з її "оголеннями" буде більше, ніж планувалося, вона зажадає доплати за "переробку".

"Я не збираюся безкоштовно дебютувати в ролі голої телеведучої. Шмельов, звичайно, хороший режисер, але, пробачите, він же не Спілберг, щоб я йому безкоштовно такий піар робила", - поділилася Чехова.

Втім, через пару тижнів красуня змінила гнів на милість. А разом з цим, до радості продюсерів "С.С.Д.", стримала свій запал.

"Сцени з фільму, де я приймаю душ, були викладені в Інтернеті. Треба сказати, рейтинги були захмарні - я "обігнала" порновідео з Періс Хілтон, правда, відео Брітні Спірс ще попереду, - посміхнулася діва, - так що доцільність продовжити це відео цілком очевидна."

Як вдалося з"ясувати "Z", питання фінансової винагороди за своє "ню" в картині для Анфіси вже не актуальне.

"Якщо годинне відео з моїми, пробачте, тілесами буде виправдано художнє, то - будь ласка. І грошей за це не попрошу - я не меркантильна!" - підсумувала благородна Анфіса.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова вже не хоче доплати за еротичні сцени (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути