Ексклюзиви
вівторок, 05 червня 2007 11:57

Анджеліна Джолі всиновить дитину зі Східної Європи (ФОТО)

 
Голлівудська зірка Анджеліна Джолі планує чергове збільшення свого багатонаціонального сімейства. Цього разу це буде сирота з Чехії. Актриса, яка зараз знімається у новому фільмі в Празі, постійно відвідує дитбудинок при католицькій церкві у центрі міста.

Її чоловік Бред Пітт на ці вихідні прилетів з Канади до Праги, щоб побачитися з дітьми. Тепер пара має намір по офіційних каналах усиновити четверту дитину. Джерело The Sun повідомило: "Вчора Анджеліна відсвяткувала свій 32-й день народження і заявила Бреду, що прийшов час розширити їх сім"ю. У неї сильні материнські інстинкти, і вона дуже співчуває дітям, кинутим напризволяще. Анджі покликала Бреда і сказала, що вибрала дитину, яка чудово впишеться в їх сімейство. Якщо все піде добре, то скоро у сім"ї Джолі і Пітта житиме малюк із східної Європи".

Анджеліна відвідує притулок таємно, використовуючи при цьому цілий штат охоронців, що намагаються відвернути увагу папараці. Спочатку від її номера від"їжджають кілька машин з тонованими вікнами, тільки після цього з готелю виходить сама актриса, щоб відвідати дітей.

Бред теж придумав собі заняття до душі - він отримує ліцензію на керування приватним літаком. Проте на перше прохання Анджеліни Пітт примчав до Чехії, в організацію, що займається питаннями усиновлення дітей, щоб підтвердити серйозність своїх намірів узяти у сім"ю нову дитину.

Зараз пара відлетіла до Нью-Йорка, щоб дочекатися оформлення паперів на усиновлення. Процес займе близько трьох тижнів.

У пари вже є 5-річний син Меддокс з Камбоджі, 3-річний в"єтнамський хлопчик Пас Тхієн, 2-річна дівчинка з Ефіопії Захара і рідна дочка Шило, пише NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі всиновить дитину зі Східної Європи (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути