Ексклюзиви
четвер, 26 червня 2008 16:42

Анджеліна Джолі та Бред Пітт передали мільйон доларів дітям Іраку

 
Американська зіркова пара Анджеліна Джолі та Бред Пітт передала 1 млн доларів в допомогу дітям Іраку. Про це повідомив представник Організації допомоги в навчанні дітям в зонах конфлікту. Саме ця структура перекаже кошти, надані Фондом Джолі-Пітт, чотирьом організаціям, допомагаючим дітям, що втратили батьків і залишився без притулку в результаті війни в Іраку.

"Програми допомоги в здобутті освіти дітям в зонах конфліктів є кращим засобом по поверненню їх до нормального життя", - йдеться в поширеній заяві Джолі. Пітт, у свою чергу, відзначив, що сподівається, що пожертвування в 1 млн доларів послужить стимулом і для інших благодійних організацій в підтримці подібних фондів.

Джолі зараз чекає двійнят. Вона повідомила, що пологи очікуються в серпні. Двійнята стануть п"ятою і шостою дитиною у Джолі і її друга - знаменитого актора Бреда Пітта. В даний час в сім"ї Джолі-Пітт четверо дітей - троє усиновлених: 6-річний Меддокс з Камбоджі, 4-річний Пакс з В"єтнаму та 3-річна Захара з Ефіопії, а також рідна дочка Шилох Нувель, якій 27 травня виповнилися два роки, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі та Бред Пітт передали мільйон доларів дітям Іраку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути