Ексклюзиви
середа, 12 березня 2008 16:44

Анджеліна Джолі та Бред Піт посварилися через своє весілля

За даними журналу Star, Анджеліна Джолі і Бред Пітт, які до цих пір живуть в цивільному браку, посварилися через своє майбутнє весілля. Каменем спотикання сталі деталі церемонії одруження, що нібито повинно відбутися влітку 2008 року. За даними видання, Піт хоче провести церемонію в Новому Орлеані, а Анджеліна - у Франції.

Анджеліна Джолі вважає, що церемонію одруження необхідно проводити у Франції, оскільки там народилася її нині покійна мати. Крім того, Анджеліна Джолі продовжує негативно відноситися до матері свого обранця. Після того, як Бред Піт запитав Анджеліну про участь в підготовці до весілля його матері, його цивільна дружина відповіла різкою відмовою.

Причиною такого відношення Анджеліни до матері Бреда Піта, яка до цих пір продовжує підтримувати теплі відносини з Дженіфер Еністон, колишньою подругою Бреда. Це і виводить з себе Анджеліну, про другу вагітність якої стало відомо нещодавно.

Щодо майбутнього весілля відомо, що воно відбудеться цього літа на яхті посеред океану, а проводити обряд одруження буде священик Спрінгфілда, рідного міста нареченого. Проте Анджеліна Джолі і Бред Піт поки відмовляються коментувати інформацію, також офіційно не підтверджуючи вагітність актриси, повідомляє Телеграф.

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі та Бред Піт посварилися через своє весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути