понеділок, 09 червня 2008 21:04

Андре Тан показав свої ніжки на конкурсі моди (ФОТО)
7

Наприкінці минулого тижня Світлана Вольнова зі своїм бойфрендом, екс-продюсер Ані Лорак Юрій Фалеса, перукар-стиліст Руслан Захарченко та ряд фешн-старів зустрілися на конкурсі "Сезони моди - погляд у майбутнє".

У фіналі того дня, як пише "ЖИТТЯ", на подіум вивели чоловіків у забралах та жінок у масках, нестандартних окулярах та сукнях а ля "паперові гармошки".

Місця ж серед фіналістів розподілилися так. Киянка Юлія Долинна отримала гран-прі за свою колекцію "Аксіома особистості". Тепер має можливість навчитись досвіду у відомого дизайнера з Німеччини Аннет Ґьортц (Annette Gortz).

Власником другої премії став київський Дмитро Курята за "Абсолютно тверезу колекцію". Друге місце передбачає безкоштовну двотижневу поїздку до Голландії на навчання у Frank Mohr Institute (Гронінген).

А на третій сходинці опинилася львів"янка Ганна Максимчук. Їй випала честь представляти Україну на міжнародному конкурсі "Русский силует" влітку 2009 року.

Загалом у фіналі брали участь молоді дизайнери з семи міст України. А в журі конкурсу засідали дизайнери та модельєри Лілія Пустовіт, Віктор Анісімов, Олена Ворожбит, Олексій Залевський, Тетяна Земскова, Ірина Каравай, повідомляє ТаблоID.

Зараз ви читаєте новину «Андре Тан показав свої ніжки на конкурсі моди (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути