пʼятниця, 06 квітня 2007 14:25

Американську школярку заарештували за напис "Okey" на парті

Челсі Фрезер, 13-річна учениця середньої школи в нью-йоркському Брукліне була арештована поліцією за те, що написала на своїй парті "Okey". Поліцейські примусили її вивернути кишені, зняти ремінь, потім перед всім класом наділи на школярку наручники і відвезли на патрульній машині в дільницю. Її звинувачують у псуванні майна.

Разом з Челсі Фрезер було також арештовано ще трьох учнів, які обклеїли всю класну кімнату наліпками. Повідомляється, що арешти були проведені на прохання директора школи.

Мати дівчинки, Діана Сильва, обурена тим, що відбулося. "Моя дочка просто написала щось на парті. Я б могла примусити її змити напис і принести формальні вибачення директорові школи", - заявила вона, додавши, що не розуміє, чому поліція напустилася на її дочку, тоді як в районі повно насильників, грабіжників та інших злочинців, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Американську школярку заарештували за напис "Okey" на парті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути