Ексклюзиви
пʼятниця, 19 вересня 2008 13:50

Американського актора судять за вбивство кота

У Нью-Йорку почався суд над актором і колишнім бейсбольним гравцем Джозефом Пєчка, обвинуваченим в жорстокому вбивстві кота, якого він приревнував до його господині.

Пєчка (37 років), зокрема, зіграв епізодичну роль "красеня-чоловіка" в культовому дамському серіалі "Секс у великому місті", а також разом з Мелом Гібсоном та Хеленою Хант знявся у фільмі "Чого хоче жінка".

За версією звинувачення, рудий кіт Норман, який належить Лізі Алтобеллі, став причиною сварок між Лізою та Джозефом, які зустрічалися менше двох місяців.

Блакитноокий брюнет, який тимчасово перебував без ролей, скаржився на те, що кіт його не любить, а господині дорікав в тому, що тварину вона любить більше, аніж його. Злість, ревнощі та чимала кількість випитого привели актора на лаву підсудних.

Джозефу Печці загрожує до двох років тюремного ув"язнення у випадку, якщо суд визнає його провину. Проте сам колишній бейсболіст стверджує, що діяв виключно з метою самооборони, рятуючи життя від розлюченого кота.

"Мій клієнт відреагував на напад кота, що й дозволено з погляду закону", - заявив адвокат захисту Чарльз Нохбаум, повідомляє Сегодня.

Зараз ви читаєте новину «Американського актора судять за вбивство кота». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути