Ексклюзиви
середа, 25 квітня 2007 12:17

Американські увязнені підпалили власну в"язницю

Мешканці чоловічої в"язниці в американському штаті Індіана у вівторок влаштували пожежу і спробували знести огорожу, передає France Presse. В результаті інциденту в місті Ньюкасл в 70 кілометрах від столиці штату Індіанаполіса постраждали, за попередніми даними, двоє співробітників виправної установи.

За словами мера Ньюкасла Тома Ніппа, для придушення заколоту була задіяна вся поліція міста. Поліцейські використовували сльозоточивий газ і водомети, щоб розсіяти натовп бунтувальників. Територія в"язниці оточена, в даний час співробітники правопорядку намагаються встановити, чи вдалося комусь втекти.

Через дві години після початку безладів представники поліції повідомили агентство, що заколот вдалося подавити, проте адміністрація поки не повністю контролює в"язницю. Оскільки вогнища підпалів, яких налічується не меншого трьох, знаходяться зовні будівлі, жертв бути не повинно.

У виправній установі налічується близько 1000 ув`язнених з штату Індіана і ще 630 чоловік були переведені туди з в"язниці в штаті Арізона через її переповнення, чим багато хто був незадоволений. У заворушенні взяли участь увязнені з обох штатів, повідомляє Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Американські увязнені підпалили власну в"язницю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути