вівторок, 11 вересня 2007 08:36

Американська сім"я виграла в лотерею 314 млн доларів

Сім"я з американського штату Огайо виграла у лотерею джек-пот 314 млн. доларів. У понеділок батько 65-річний пенсіонер Девід Котерел і двоє його дорослих дітей - син і дочка заявили про те, що мають намір отримати свій виграш відразу готівкою. Це значно зменшило суму, але все одно щасливому сімейству належить майже 146 млн. доларів.

Навіть після того, як з цієї суми віднімуть податки, сім"я до кінця життя не знатиме  быдності, повідомив представник лотереї Powerball. Згідно з правилам, той, що виграв може забирати гроші протягом 29 років частинамии або отримати суму одноразово, проте в цьому разі вона значно зменшиться.

Як заявила дочка Котерела, 46-річна робітниця поштової служби США Лінн, вона має намір залишити роботу. Те ж саме збирається зробити і її 42-річний брат Девід, який зараз працює на заводі із складання  автомобілів. Їх батько до виходу на пенсію також працював на автоскладальному підприємстві, передає ІТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «Американська сім"я виграла в лотерею 314 млн доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути