неділя, 04 березня 2007 10:58

Американська сім"я помилково отримала посилку з людськими органами

Частини людських тіл, які мали бути відправлені з Китаю в одну з американських лабораторій, помилково доставили звичайній сім"ї у штаті Мічиган.

Як розповіла одержувачка цих посилок, її чоловік розкрив дві посилки, в одній з яких знаходилася печінка, а в іншій - частина голови.

- Він почав відкривати другу, але зупинився відразу після того, як ми побачили вухо, - заявила жінка в інтерв"ю газеті Grand Rapids Press.

У компанії DHL, яка доставила посилки, сказали, що не знають, з якої причини посилки були відправлені не до лабораторії. Повідомляється, що написи на посилках були зроблені китайською.

Представники DHL говорять, що співпрацюють із слідством. На думку влади, ще 28 частин людських тіл могли опинитися в різних куточках США.

Як сказав представник поліції Роджер Парент, ці органи, які спеціально оброблені для їхнього збереження, повинні були використовуватися в медичних дослідженнях, повідомляє NEWSru.com.

Зараз ви читаєте новину «Американська сім"я помилково отримала посилку з людськими органами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути