Ексклюзиви
неділя, 06 квітня 2008 12:00

Американка втратила роботу через бюстгальтер (ФОТО)

Американка Джесіка Ленг з міста Грінвіл подала до суду на виробника нижньої білизни, компанію Victoria"sSecret. За її словами, травма, отримана при використанні бюстгальтера цієї компанії, стала причиною її звільнення, оскільки вона протягом декількох днів була вимушена не ходити на роботу.

У судовому позові жінка стверджує, що одного разу вранці, надівши згаданий предмет одягу, вона відчула легкий дискомфорт і вирішила зняти бюстгальтер, щоб позбавитися від неприємних відчуттів. Проте бюстгальтер "дав збій" і залишив на її лівій груді глибоку подряпину завдовжки близько восьми сантиметрів. Претензія Ленг полягає в тому, що бюстгальтер був "виготовлений недбало і поза відповідністю правилам".

Жінка також звинувачує Victoria"sSecret в тому, що отримана травма поставила під загрозу її кар"єру фотомоделі, і вимагає від компанії відшкодування збитків за фізичні страждання, втрату доходу, нанесення травм, що привели до непрацездатності, витрати на лікування і збиток майбутнім діловим відносинам.

Представники компанії-виробника бюстгальтера, у свою чергу, відкидають всі звинувачення, заявляючи, що отриманим пошкодженням жінка зобов"язана власній "необережності і безрозсудності". "Будь-які пошкодження і травми, отримані позивачем, могли бути викликані неправильним використанням згаданого предмету одягу", мовиться відповідають компанії, повідомляє сайт Wyff4.com.

Зараз ви читаєте новину «Американка втратила роботу через бюстгальтер (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути