Ексклюзиви
четвер, 26 червня 2008 19:24

Американка продала місце подружки на весіллі за 5700 доларів

Двадцятитрирічна перукар з штату Вірджинія Келлі Грей продала на інтернет-аукціоні можливість стати подружкою нареченої на її весіллі, яке заплановане на 19 квітня 2009 року за 5,7 тисяч доларів, повідомляється на сайті аукціону ebay.

Сума, яку Грей і її наречений отримають від подружки нареченої, дозволить покрити велику частину весільних витрат. Не дивлячись на те, що середня вартість весільного торжества в США складає близько 26 тисяч доларів, молоді планують укластися в сім тисяч, оскільки сумарний дохід майбутнього подружжя украй невисокий і складає лише 32 тисячі доларів на рік. Вони збираються заощадити на музичному супроводі, використовуючи ipod замість запрошеного диск-жокея, і самостійно випекти весільний торт.

Незвичайний лот, придуманий дівчиною, мав великий успіх - поступило 59 заявок від охочих стати подружкою нареченої на цьому весіллі. Переможниця аукціону, схоже, спеціально реєструвалася на сайті - дата її реєстрації співпадає з останнім днем торгів.

Умови участі подружки нареченої у весіллі Келлі Грей накладають на переможницю аукціону додаткові фінансові зобов"язання - за сплачену суму наречена надасть їй лише сукню і туфлі, а також харчування на банкеті на дві персони. Проїзд, проживання та харчування поза весільним торжеством щедра подружка нареченої повинна буде сплатити сама, повідомляє РІА "Новини".

Зараз ви читаєте новину «Американка продала місце подружки на весіллі за 5700 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути