Ексклюзиви
понеділок, 28 січня 2008 15:51

Американка померла від удару електрострумом під час сексу

Чоловік, який використовував електричний шнур для стимулювання своєї дружини під час "пристрасного сексу", випадково убив її - жінка померла від шоку.

Спочатку Тобі Тейлор сказав, що його 29-річна дружина, Кірстен, отримала удар струмом при користуванні феном. Але коли поліція виявила опіки на її тілі, Тейлор заявив поліції, що використовував електричний шнур для стимулювання дружини під час занять сексом. Шнур був включений в знижувальний трансформатор, який він періодично включав і вимикав.

Кірстен Тейлор була знайдена непритомна в четвер увечері в будинку подружжя в Пенсільванії. Вона була доставлена в клініку Йорк, де лікарі констатували її смерть.

37-річний Тейлор був поміщений у в"язницю, яку він може покинути до суду, заплативши заставу в $133 733. Йому інкримінується вбивство з необережності і те, що він поставив під загрозу чуже життя. За словами Тейлора, вони практикували з дружиною цей метод і раніше.

За словами начальника поліції Девіда Стернера, пані Тейлор померла від серцевого нападу в результаті враження електричним струмом. Подальша перевірка електроустаткування і токсикологічна експертиза дозволять точніше визначити причину смерті пані, яка померла на подружньому ложі, повідомляє КорреспонденТ.

Зараз ви читаєте новину «Американка померла від удару електрострумом під час сексу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути