Ексклюзиви
четвер, 26 лютого 2009 14:44

Американка отримає $7 млн за секс із 77-річним партнером

Американка отримає $7 млн за секс із 77-річним партнером
Мешканка США відсудила у колишнього партнера компенсацію в розмірі 6,75 мільйонів доларів за зараження генітальним герпесом. Про рішення суду округу Ріверсайд повідомив журналістам адвокат потерпілої Шаун Мерфі (Shaun Murphy).

За словами Мерфі, його 56-річна клієнтка заразилася захворюванням, що передається статевим шляхом, від свого 77-річного партнера. У ході судового розгляду було доведено, що чоловік знав про своє захворювання протягом як мінімум 25 років, однак не попередив про це постраждалу і не робив жодних заходів, щоб захистити її від інфекції, зокрема - не користувався презервативами.

У відповідності з рішенням суду, відповідач повинен буде виплатити постраждалій 4 мільйони доларів у якості компенсації моральної шкоди, а також ще 2,75 мільйона в якості так званого "карального" відшкодування збитків (додаткові виплати на користь постраждалих, призначаються судом для застереження осіб, що здійснюють аналогічні злочини), повідомляє Медпортал.

Одного разу оселившись в організмі, вірус герпесу вже не залишає його, викликаючи періодичні загострення інфекції. Вони виникають з різною частотою - від одного разу на місяць до одного разу на кілька років

Зараз ви читаєте новину «Американка отримає $7 млн за секс із 77-річним партнером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути