четвер, 29 січня 2009 20:25

Американець, який втратив роботу, убив дружину і двох дітей

Житель Уайтхолла в штаті Огайо застрелив дружину і дітей, а потім наклав на себе руки, повідомляє агентство Associated Press. Поліція виявила тіла 28 січня.

Повідомляється, що батько сімейства залишив передсмертну записку, проте її змісту поліцейські не розголошують. Сусіди розповіли журналістам, що він нещодавно втратив роботу і знаходився в складній ситуації. Ймовірно, з цим могло бути пов"язане його рішення убити дружину і двох дітей: восьмирічну дочку і п"ятирічного сина. Діти того дня не пішли до школи і залишилися удома через сильний снігопад.

У вівторок застрелив дружину і п"ятьох дітей, а потім наклав на себе руки звільнений працівник лікарні в Каліфорнії. Перед цим він надіслав в редакцію місцевого телеканалу лист, в якому пояснив, що збирається скоїти самогубство, оскільки він і дружина залишилися без роботи, а віддавати дітей чужим людям вони не хочуть.

Зараз ви читаєте новину «Американець, який втратив роботу, убив дружину і двох дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути