Ексклюзиви
середа, 28 березня 2007 19:43

Американець відмовився платити аліменти дружині після зміни статі

Американець Лоуренс Роуч відмовився платити аліменти колишній дружині Джулії, посилаючись на те, що після розлучення вона зробила операцію зі зміни статі і стала чоловіком, змінивши ім"я на Хуліо. Адвокати, що захищають американця, приводять наступний аргумент: "Роуч згоден платити аліменти жінці, з якою він розвівся, але зовсім не чоловікові, яким вона стала".

Проте юристи новоспеченого Джуліо з цим не згодні - операція ніяк не вплинула на угоду, яка відбулася ще тоді, коли він був Джулією. ЗМІ говорять про юридичний казус, який склався в місті Кліруотере, штат Флоріда.

Лоуренс Роуч і його дружина Джулія розвелися в 2004 році після 18 років шлюбу. 48-річний робітник погодився виплачувати їй 1250 доларів аліментів у місяць. Але з тих пір 55-річна Джулія Роуч змінила стать і юридично стала іменуватися Хуліо Роберто Сільверволф.

Колишній чоловік колишньої Джулії не може домогтися справедливості вже довго. Місцевий суд хотів не приймати його позов про припинення виплати аліментів. На допомогу прийшла преса. Репортаж про унікальний казус показали по телебаченню, після чого суд відразу погодився розглянути справу, повідомляє Newsru.com.
Зараз ви читаєте новину «Американець відмовився платити аліменти дружині після зміни статі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути