середа, 10 жовтня 2007 09:29

Американець відкрив стрілянину в майстерні шиномонтажу і наклав на себе руки

У американському місті Сімі Валлей (штат Каліфорнія) озброєний чоловік відкрив стрілянину в майстерні шиномонтажу. В результаті інциденту, що стався о пів на восьму ранку вівторка, двоє були поранені, одного вбито. Сам нападник наклав на себе руки неподалік від місця злочину, передає The Guardian. Як розповів сержант Девід Левінгстон, який прибув за викликом на місце події, найточніше ситуацію в майстерні змальовує слово "хаос". "Люди лежали на підлозі в офісі і в приміщенні автосервісу, усі постраждалі - співробітники і відвідувачі майстерні шиномонтажу", - додав він.

Двоє поранених знаходяться в лікарні. 20-річний чоловік був доставлений у лікарню в критичному стані з вогнепальним пораненням у живіт, ще один чоловік, 37 років, потрапив до лікарні в задовільному стані з пораненням в руку. В даний час життя обох поранених поза небезпекою.

Левінгстон повідомив, що на місці злочину було знайдено пістолет, проте сержант не зміг підтвердити, чи є він знаряддям бійні чи хтось із потерпілих намагався оборонятися.

Відзначимо, що Сімі Валлей, розташований за 50 кілометрів від Лос-Анджелеса, вважається одним з найбезпечніших міст США, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Американець відкрив стрілянину в майстерні шиномонтажу і наклав на себе руки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути