Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2008 11:10

Американець убив 9-місячну доньку, щоб продати історію газеті

Підозрюваного Нейла Ентвісла заарештували на його батьківщині в Англії через місяць після того, як він застрелив 27-річну дружину Рейчел і 9-місячну дочку Ліліан Роуз

В американському штаті Массачусетс судять чоловіка, який убив дружину і дочку заради газетної слави. Звинувачення вважає, що підсудний схиблений на сексі, грошах і насильстві.У вівторок справа 29-річного програміста з міста Хопкінтон була передана до суду Вобурна, пише The Boston Herald з посиланням на районного прокурора округу Міддлсекс.

Підозрюваного Нейла Ентвісла заарештували на його батьківщині в Англії через місяць після того, як він застрелив 27-річну дружину Рейчел і 9-місячну дочку Ліліан Роуз. Злочин було скоєно 20 січня 2006 року.

З матеріалів справи виходить, що обвинувачений був буквально схиблений пристрастю до сексу і насильства. Він підшукував собі партнерок в інтернеті і на сайтах ескорт-послуг.

Врешті-решт, програміст вирішив назавжди позбавитися від домочадців і повернутися до своєї колишньої коханки. Його наміри підтверджені письмовими доказами, знайденими у вбивці.

Також Ентвісл зізнавався в намірі "продати в ЗМІ ексклюзивні права на публікацію своєї історії та отримати за це велику суму грошей", йдеться в клопотанні прокурора. Після подвійного вбивства Ентвісл виїхав до батьків до Англії, де і був арештований 8 лютого 2006 року. З собою у злочинця була сторінка з місцевого таблоїду, на якій сотні жінок пропонували ескорт-послуги та секс.

Ентвіслу загрожує довічне ув"язнення без права на умовно-дострокове звільнення, повідомляє The Metro West Daily News. В п"ятницю попередні слухання завершаться, а в понеділок буде сформована колегія присяжних.

На жаль, подібні випадки в США вже давно перестали бути рідкістю. У березні чоловік в американському місті Балтімор (штат Меріленд) застрелив трьох своїх дітей. Розстрілявши своїх дітей, 41-річний Марк Кастілло з містечка Сілвер Спрінг, яке розташовано в передмісті Вашингтона, подзвонив адміністраторові готелю і повідомив про подію. У чоловіка були проблеми з опікою над дітьми, і він судився зі своєю дружиною Емі, повідомляє Newsru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Американець убив 9-місячну доньку, щоб продати історію газеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути