Ексклюзиви
субота, 17 травня 2008 13:59

Американець сів у в"язницю через дочку-школярку

Житель штату Огайо (США) відправився до в"язниці на 6 місяців за те, що його дочка не змогла скласти випускні іспити в школі.

Брайан Гегнер був засуджений до 180 днів ув"язнення за те, що не зумів примусити дочку, Брітані Гегнер, відвідувати школу. Як йдеться у визначенні суду, батько потурав правопорушенням дівчини, яка прогулювала і не освоїла програму.

У 2007 році суд зобов"язав Гегнера забезпечити відвідуваність і високу успішність дочки. За словами його другої дружини, вони зробили все можливе, щоб доставляти Брітані в школу до початку уроків, проте та залишала навчальний заклад через чорний хід і на заняття не ходила.

На момент винесення першої судової ухвали дівчині було 17 років і вона знаходилася під опікою батька, проте тепер їй вже 19 і вона проживає з приятелем і маленькою дитиною у матері. За словами самої Брітані, карати слід її, оскільки вона вже повнолітня. Її мати також дивується, оскільки дівчина, по-перше, в 17 років вже не жила з батьком, а по-друге, майже склала всі іспити.

Згідно з рішенням судді, якщо Брітані найближчим часом отримає свідоцтво про загальну середню освіту, Гегнер зможе вийти з в"язниці до закінчення шестимісячного терміну. Дівчина говорить, що має намір закінчити школу заради батька і дочки, адже їй залишилося здати лише математику. Тим часом друга дружина Гегнера побоюється, що через ув"язнення він втратить роботу, яку виконував протягом 15 років. Адвокати сім"ї мають намір оскаржити вирок, повідомляє АМИ Новости-Украина.

Зараз ви читаєте новину «Американець сів у в"язницю через дочку-школярку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути