Ексклюзиви
субота, 20 лютого 2010 12:01

Американець подарував багатомільйонний бізнес своїм працівникам

Американець подарував багатомільйонний бізнес своїм працівникам

Робітники одного з американських підприємств - Red Mills Natural Foods, яке оцінюється в декілька мільйонів доларів, одного дня стали його власниками. Такий подарунок зробив їм власник компанії, 81-річний Боб Мур.

"Це - єдине правильне бізнес-рішення, яке я міг зробити - Гадаю, що ніхто не зможе управляти компанією краще, ніж ті, хто її створював", - вважає підприємець.

Сам Боб Мур не має наміру скоро йти на пенсію. Підприємець вважає, що в руках перевірених працівників майбутнє його справи надійніше. За його словами, службовці, які безкоштовно отримали компанію у володіння, працюють з ним "пліч-о-пліч" вже 30 років. В даний час тут трудяться більше 200 осіб, і, як стверджує колишній мультимільйонер, "всі вони є дуже дружною сім"єю".

Свою частку в загальному пакеті акцій підприємства, за задумом Мура, працівник може отримати не відразу, а лише після виходу на пенсію.

Компанія "Ред Міллз Нечерел Фудс" була відкрита в 1978 році в штаті Орегон і спеціалізується на виробництві продуктів харчування. З тих пір підприємство перетворилося на багатомільйонний бізнес.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Американець подарував багатомільйонний бізнес своїм працівникам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути