Ексклюзиви
пʼятниця, 05 жовтня 2007 14:54

Американця посадили у в"язницю за відправку електронного повідомлення

Американця Ділана Осборна посадили у в"язницю за відправку текстового повідомлення на порталі Facebook. Повідомлення було адресоване його колишній дружині і було запрошенням приєднатися до соціальної мережі.

37-річний Осборн розвівся з дружиною кілька років тому і за рішенням суду не мав права з нею контактувати. Як затверджує сам Осборн, повідомлення було відправлене порталом автоматично і без його відома, коли він реєструвався на Facebook з метою проглядання фотографій з весілля друга. Наступного дня після отримання повідомлення колишня дружина Осборна звернулася в поліцію.

Необхідно відзначити, що при реєстрації нового користувача на Facebook, портал дійсно розсилає запрошення приєднатися до соціальної мережі по адресній книзі власника облікового запису. Але для запуску цієї процедури користувач повинен свідомо відкрити відповідний розділ сайту і ввести пароль від своєї поштової скриньки.

З десяти днів Осборн провів за гратами сім завдяки своєму адвокатові. "Я не збирався зв"язуватися з своєю дружиною. Якщо чесно, я не думаю, що суддя взагалі зрозумів, за що мене засудив. Користувачі Facebook повинні бути обережні - таке може трапитися з кожним", - заявив Осборн після звільнення, повідомляє The Telegraph.

Зараз ви читаєте новину «Американця посадили у в"язницю за відправку електронного повідомлення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути