Ексклюзиви
середа, 29 жовтня 2008 14:58

Американця посадили на 21 місяць за копіювання фільмів

Суд округу Колумбія засудив до 21 місяця тюремного висновку американця Майкла Логана за виготовлення екранних копій кінофільмів. Логана засудили за фактом створення "екранок" двох фільмів: "28 тижнів опісля" і "Зачарована", повідомляє HollywoodReporter.

Представники Американської асоціації кіновиробників (MotionPictureAssociationofAmerica, MPAA) стверджують, що Логан може бути відповідальним за створення більше ста екранних копій фільмів з січня 2006 по січень 2008 року в п"яти штатах і окрузі Колумбія. У MPAA вважають, що чоловік заробляв гроші на піратських копіях фільмів.

"Екранки" мають великий попит у нетерплячих любителів кіно і користувачів файлообмінних мереж. Копії фільмів, зняті за допомогою любительських відеокамер з екранів кінотеатрів, з"являються у продажу або вільному доступі в Інтернеті в перші години після прем"єр фільмів і завдають значного збитку прокатникам.

Зараз ви читаєте новину «Американця посадили на 21 місяць за копіювання фільмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути