четвер, 20 листопада 2008 09:05

Американцеві дадуть $300 тис за втрату статевих органів у в"язниці

Американець, який позбувся статевих органів від обширного нагноєння пахової області у в"язниці, погодився на 300 тисяч доларів компенсації від Департаменту виправних установ штату Вашингтон.

61-річний Чарлі Меннінг, що претендував на крупнішу суму, сказав кореспондентові газети "TheSeattleTimes", що погодився, оскільки втомився і хоче завершення цієї ситуації. Представники пенітенціарної системи заявили, що виплатять компенсацію тільки з небажання нести подальші судові витрати.

Гнійна інфекція в паховій області з"явилася у Меннінга в 2004 році, коли він відбував ув"язнення по звинуваченню в погрозах сусідові. Спочатку захворювання було розцінене як побічна реакція на ліки від простуди. Коли ув"язненого все ж таки доставили в лікарню, у нього розвинувся крупний абсцес в малому тазу, від якого довелося видалити більше кілограма м"яких тканин, включаючи статеві органи.

Після одужання Меннінгу був сформований штучний член зі шкіри стегна, повідомляє Медпортал.

Зараз ви читаєте новину «Американцеві дадуть $300 тис за втрату статевих органів у в"язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути