Ексклюзиви
пʼятниця, 14 вересня 2007 13:28

Американці "стають жирнішими і дурнішими", заявив кандидат у президенти США

Кандидат у президенти США, колишній сенатор-демократ Майкл Гревел заявив у четвер на передвиборних дебатах, що американці "стають жирнішими і дурнішими", передає РИА "Новости" з посиланням на телекомпанію CNN.

"Я готовий сказати вам, що американці стають жирнішими і дурнішими, і у мене немає проблем в тому, щоб це сказати", заявив кандидат у президенти США.

Гревел відповів таким чином на запитання ведучого теледебатів, у яких взяли участь вісім демократичних кандидатів у президенти США, включаючи сенаторів Хіларі Клінтон, Джозефа Байдена і Барака Обаму.

Зазначимо, що за даними прес-служби міністерства охорони здоров"я США, за останні чверть століття число потерпаючих від ожирінням американців дійсно "різко збільшилося" як серед дорослих, так і серед дітей. Якщо в 1980-і роки це число для дорослих громадян США у віці від 20 до 74 років складало 15%, то до 2004 року число американців із зайвою вагою і ожирінням виросло до 32,9%.

При цьому, для дітей у віці від двох до п"яти років цей показник виріс з 5% до 13,9%, а для дітей у віці з 6 до 11 років він збільшився з 6,5% до 18,8%.

За цей самий час у віковій групі з 12 до 19 років число занадто товстих підлітків збільшилося з 5% до 17,4%, повідомляє прес-служба Мінохоронздоров"я США.

Вимірами динаміки розвитку розумових здібностей американців уряд США не займається.

Зараз ви читаєте новину «Американці "стають жирнішими і дурнішими", заявив кандидат у президенти США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути