четвер, 10 липня 2008 15:30

Американцеві загрожує четвертий термін за крадіжку шкарпеток, на яких він схиблений

Фетишист з американського міста Бельвіль (штат Іллінойс), який схиблений на шкарпетках і вже тричі відсидів у в"язниці за їхню крадіжку, чекає на четвертий термін.

Вперше Джеймс Доуді отримав три роки позбавлення волі в 1994 році, коли проник в чужий будинок, щоб вкрасти всі шкарпетки, що були у господарів, - його спіймали на місці злочину з сумкою, повною шкарпеток.

Вийшовши з в"язниці, Доуді не зміг протистояти своїй пристрасті і знову взявся за старе. Цього разу за проникнення в приватний будинок і крадіжку шкарпеток він був засуджений до шести років позбавлення волі.

У 2004 році фетишиста знову визнали винним в спробі проникнення до сусідського будинку, ймовірно, також в метою крадіжки шкарпеток, і засудили до семи років в"язниці.

За словами матері Доуді, Джеймс потребує психіатричної допомоги, щоб позбутися хворої схильності до шкарпеток. Мати вважає, що психічні проблеми сина пов"язані з дитячими переживаннями, викликаними переїздом до батька. Тоді на пам"ять від матері Джеймс отримав пару її шкарпеток.

В понеділок Джеймс Доуді був знову арештований. Сусід розповів поліції, що бачив, як з його підвалу виліз невідомий. Собаки-нишпорки привели поліцейських до будинку Доуді, де він живе з матір"ю. У його спальні були знайдені шкарпетки, викрадені з підвалу, де у сусідів знаходиться домашня пральня.

Адвокати Доуді зазвичай будують захист, ґрунтуючись на тому факті, що їхній підзахисний нікому не заподіює великої шкоди, а забирає лише шкарпетки, повідомляє РІА Новости.

Зараз ви читаєте новину «Американцеві загрожує четвертий термін за крадіжку шкарпеток, на яких він схиблений». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути