Ексклюзиви
вівторок, 27 листопада 2007 17:17

Америка зробила безпечним простір над Аннаполісом

Федеральна авіаційна адміністрація (ФАА) США оголосила повітряний простір над Аннаполісом (штат Меріленд) повністю закритим "національним оборонним повітряним простором" у зв"язку з проведенням тут сьогодні міжнародної зустрічі по Близькому Сходу за участю делегацій більше 40 країн світу.

"Пілоти, що не підкоряються введеній процедурі, можуть бути піддані перехопленню, затриманню і допиту персоналом правоохоронних органів, служб безпеки або міністерства оборони США", - говориться в офіційному повідомленні ФАА.

Режим "тимчасових обмежень на польоти у зв"язку з особливими причинами безпеки" введений з 12:00 у вівторок 27 листопада до 03:00 в середу 28 листопада.

Для польотів закрита зона радіусом три кілометри і заввишки 1,5 кілометра над головною будівлею центральної військово-морської академії США в Аннаполісі, де проводиться близькосхідна зустріч. Входити у разі потреби в закриту зону дозволено тільки військовим літакам, літальним апаратам правоохоронних структур та служб швидкої медичної допомоги.

Обмеження на польоти різного ступеня введені також в радіусі 16 кілометрів і в радіусі 45 кілометрів над Аннаполісом.

Одночасно з цим служба берегової охорони США у вівторок встановила зону безпеки на водному просторі навколо військово-морської академії, повідомляє РИА "Новости".

Зараз ви читаєте новину «Америка зробила безпечним простір над Аннаполісом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути