понеділок, 11 лютого 2008 09:22

Аллі Пугачовій викликали "швидку" (ФОТО)

Щодня додому до примадонни приїжджають медики, щоб оглянути ногу

З тих пір, як Пугачова впала на сходах під час зйомок програми "Дві зірки", пройшло три тижні, але до цих пір співачка не може позбутися болю в нозі, а головне - шкутильгає!

Це турбує Аллу Борисівну більше всього. Адже неприємно виходити на сцену "приставним" кроком і користуватися милицею.

Щоб позбавитися від мук, примадонна була вимушена звернутися до лікарів.

Карету "швидкої допомоги" помітили біля будинку Пугачової в ці вихідні. З неї вийшла жінка-лікар і, узявши в руки медичний кофр, пройшла в під"їзд примадонни. Кореспондентам "ТД" вдалося поговорити з лікарем, коли вона поверталася назад. Жінка підтвердила, що обслуговувала Аллу Борисівну.

- Це був плановий огляд, який проходить вже не вперше, - сказала вона. - Так швидко, як хотілося б Пугачовій, наслідки травми не пройдуть...

Нагадаємо, що і до травми у Алли Борисівни були проблеми з ногами. Іноді через сильні набряки вона навіть не могла застебнути свої повсякчасні чоботи і виходила на сцену в розстебнутих. Природно, всі ці болячки не сприяють швидкому відновленню після падіння.

Проте, не дивлячись на біль при ходьбі, Пугачова веде активний спосіб життя.

В четвер вона відвідала студію радіо "Алла" і протягом декількох годин записувала там відповіді на численні питання радіослухачів, які зовсім скоро вийдуть в ефір. Після цього Алла Борисівна несподівано поїхала... у салон краси - щоб зробити корекцію нігтів. Потурбувавшись про манікюр, співачка вирішила зайнятися ще і волоссям - відновити колір і постригти кінчики. Після цього настрій у Алли Борисівни покращав. Вона дала свою згоду на участь в замовленому концерті в Кремлі і запланувала декілька концертів в Підмосков"ї на весну.

Головне, щоб ця кульгавість не залишилася, - ось єдине, що турбує співачку. Але лікарі запевняють її, що протягом місяця наслідку травми пройдуть. А поки що навіть на сходинки крильця власного будинку Алла Борисівна підіймається за допомогою охоронців, пише "Твой День".

Зараз ви читаєте новину «Аллі Пугачовій викликали "швидку" (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути