Ексклюзиви
вівторок, 26 червня 2007 13:01

Алкоголічка зарізала чоловіка через пляшку горілки

У Білогорську затримана 47-річна мешканка сіла Курортне. Зловмисниця вбила свого чоловіка за те, що він не хотів йти в магазин за черговою пляшкою горілки.

Коли оперативники прибули на місце події, то виявили п"яну жінку, що сиділа поряд із трупом свого 50-річного чоловіка. За словами вдови, кілька годин тому він повернувся з поля, де косив траву. Жінка вирішила, що там на нього хтось напав, тому що чоловік спливав кров"ю. Вірогідність слів п"яної вдови викликала великі сумніви у правоохоронців. Із обстановки в помешканні було зрозуміло, що кілька годин тому тут відбулася сімейна сварка.

Усі речі в оселі були розкидані, всюди були плями крові. На кухонному столі залишки їжі та порожні пляшки з-під горілки. Коли жінка трохи протверезіла, зрозуміла, що брехати оперативникам не варто, і зізналась у здійсненому нею вбивстві. У ході спільної п"янки подружжя посварилося через те, що не могли вирішити, кому з них йти в магазин за черговою пляшкою горілки, передає Магнолия.

Зараз ви читаєте новину «Алкоголічка зарізала чоловіка через пляшку горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути