субота, 26 квітня 2008 19:00

Акула відкусила ноги 66-річному спортсменові з Каліфорнії

66-річний Дейв Мартін з міста Солана-Біч в штаті Каліфорнію був атакований білою акулою в п"ятницю вранці під час тренування у складі групи тріатлоністів, повідомляє агентство AP. Акула перекусила йому обидві ноги вище за коліна, і Мартін помер на місці.

За словами спортсменів, акула напала на Мартіна, коли вони знаходилися приблизно в 140 метрах від берега. Двоє плавців, що обігнали Мартіна на декілька метрів, почули крик про допомогу, після чого поспішили доставити пораненого на берег, проте, за словами співробітників служби берегової охорони, він помер ще у воді від втрати крові.

Один зі свідків події, член Клубу тріатлоністів Сан-Дієго, розповів, що за ті шість років, протягом яких члени Клубу тренуються на цьому пляжі, вони жодного разу не бачили акул. На його думку, акула могла сплутати плавця з тюленем, якого напередодні бачили в прибережних водах.

Як відзначає агентство, в світі реєструється украй мало випадків нападу акул на людину. У 2007 році, наприклад, був зафіксовано всього 71 випадок, причому тільки один з них зі смертельним результатом, повідомляє Лента.Ру.

Зараз ви читаєте новину «Акула відкусила ноги 66-річному спортсменові з Каліфорнії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути