Ексклюзиви
понеділок, 24 грудня 2007 13:25

Актори "Іронії долі-2" напилися на прем"єрі (ФОТО)
8

Прем"єра фільму "Іронія долі. Продовження" стала відмінним приводом для артистів зібратися разом і розважитися на повну котушку. Особливо досягли успіху в цьому Костянтин Хабенський і Барбара Брильська.

Після офіційного показу картини в клубі "Ельдар" актори і члени знімальної групи плавно перемістилися в кінотеатр "Зоряний", звідки не розходилися до ранку.

Виконавець головної ролі Костянтин Хабенський від гуляння ніколи не відмовляється, ось і на цей раз артист в компанії друзів налягав на віскі і не залишав без уваги симпатичних пані.

Ближче до ранку друзі занепокоїлися занадто веселим станом Хабенського і почали натякати, що пора б вже і додому їхати. Але актор не поспішав йти, і навіть на вулиці продовжував пити віскі з пляшки і спілкуватися з друзями.

За ступенем сп"яніння з Хабенським могла конкурувати тільки Барбара Брильська. Польська актриса вже прибула в кінотеатр напідпитку. Супроводжував її галантний чоловік, який не відходив від актриси ні на крок і виконував будь-які капризи.

Як відомо, актриса віддає перевагу російській горілочці, її вона і пила на вечірці.

До п"ятої години ранку зірці стало зовсім добре і вона почала збиратися у готель. Пані Барбару практично несли на руках, оскільки сама вона йти вже була не в змозі. Правда, пройти повз танцюючих гостей вона не могла і ненадовго приєдналася до компанії. Зробивши декілька рухів, актриса все ж таки попрямувала до виходу. Але помилилася дверима і трохи не опинилася на кухні.

На вулиці Брильська, супроводжувана своєю приятелькою і братом Лізи Боярської Сергієм, все ще продовжувала веселитися. Падаючи, актриса виспівувала пісні і всім своїм виглядом демонструвала, що вона у повному порядку, повідомляє Твой день.

Зараз ви читаєте новину «Актори "Іронії долі-2" напилися на прем"єрі (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути