Ексклюзиви
пʼятниця, 22 серпня 2008 09:11

Актор Жан Рено екстрено госпіталізований

Відомий французький кіноактор Жан Рено госпіталізований в четвер під час відпочинку на Карібських островах, повідомило агентство Франс Прес з посиланням на прес-секретаря актора.

За інформацією газети TheDailyMail, 60-річний актор знаходився на відпочинку на карібському острові Сент-Бартс зі своєю дружиною, коли відчув себе погано і був направлений вертольотом в лікарню. Там він зараз знаходиться у відділенні інтенсивної терапії.

При цьому представник Жана Рено спростувала колишні повідомлення про те, що актор страждає серцевою недостатністю.

"Повідомлення про те, що Жан Рено знаходиться в лікарні в результаті серцевого нападу, є помилковими", - сказала Кристина Пападопулос. - Він відпочиває на одному з курортів Карібського басейну і відправився в місцеву лікарню лише з обережності, пов"язаної з відчуттям дискомфорту, викликаного печією і гастроентеритом."

"Абсолютно ясно, що ніякого серцевого нападу не було. У нього все добре, і Жан має намір продовжити свій відпочинок", - додала вона.

Лікарня, розташована в столиці Мартіникі Форт-де-Франс, також розповсюдила заяву, в якій мовиться, що Жан Рено був виписаний в середині дня за місцевим часом, повідомляє Mignews.com.

60-річний Жан Рено відомий більшості глядачів по ролях в таких фільмах як "Код Та Вінчі", "Ронін", "Леон", "Місія нездійснима" і культовому французькому тріллеру "Нікіта".

Зараз ви читаєте новину «Актор Жан Рено екстрено госпіталізований». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути