середа, 24 листопада 2010 16:36

Актор з серіалу "Потворна Бетті" відрізав матері голову (ФОТО)

 

У Нью-Йорку затримано актора Майкла Бреа, відомого за зйомками в серіалі " Потворна Бетти". Як повідомляє портал TMZ.com, його підозрюють у вбивстві власної матері: за даними поліції, 31-річний актор відрубав жінці голову за допомогою самурайського меча.

Злочин був здійснений в ніч на вівторок, 23 листопада. Сусіди, котрі подзвонили до поліції, розповіли прибулим правоохоронцям, що з квартири, в якій знаходився Майкл Бреа з матір'ю, чулися жіночі крики, а також голос актора, що читав уривки з Біблії.

Поліцейські підтвердили, що виявили Бреа на місці вбивства з Біблією в руках. При затриманні підозрюваного їм довелося застосувати електрошокер. Бреа був доставлений до найближчої лікарні для проведення психіатричної експертизи.

На сайті телеканалу Fox News уточнюється, що 55-річна Янник Бреа була убита в своїй квартирі в Брукліні. Також відомості каналу свідчать, що вбивство було здійснене не самурайським, а масонським церемоніальним мечем.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Актор з серіалу "Потворна Бетті" відрізав матері голову (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути