четвер, 20 грудня 2007 11:04

Якими були учасниці Spice Girls до створення гурту (ФОТО)

Гурт Spice Girls, що возз"єднався, зняв документальний фільм про те, як проходило становлення гурту. Уривки з документального фільму, який покаже Би-би-си, вже викладена на YouTube.com. У фільмі п"ятірка підлітків, які стали згодом найпопулярнішим жіночим гуртом у Великобританії і продали 55 мільйонів копій своїх дисків, предстає в спортивних костюмах, з розпатланими кісками і прищами на обличчі.

Ролик показує, що ким би не були зараз знаменитості - всі вони з чогось починали. На початку своєї кар"єри Ема Бантон, Джері Холівелл, Мелані Браун, Мелані Чісхольм і Вікторія Адамс зовсім не були схожі на тих загорілих, підтягнутих і упевнених в собі жінок.

Честолюбні дівчатка-тінейджери, що постійно сперечаються на репетиціях, мріяли стати жіночим аналогом групи Take That і такими ж популярними. Вікторія Бекхем, будучи тоді ще Вікторією Адамс, на прослуховуванні заявила, що мріє стати мега-зіркою і бути на вершині поп-чартів.

Після того, як гурт був сформований, почалася боротьба за лідерство, яка розвернулася між двома найголосистішими учасницями, - Мелані Браун і Джері Холівелл. За словами Вікторії Бекхем, коли Мел Бі і Джері не сварилися, вони дійсно чудово співали, але коли справа доходила до з"ясування відносин - працювати було неможливо.

До речі, Вікторія Бекхем у фільмі виявилася найсоромливішою учасницею, яка вважала себе непривабливою і соромилася своєї повноти, повідомляє FederalPost.

Зараз ви читаєте новину «Якими були учасниці Spice Girls до створення гурту (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути