четвер, 16 листопада 2006 19:07

Як вижив Мілевський після такого ДТП? (ФОТО)
5

З приводу ДТП, в яку нібито потрапив форвард "Динамо", було багато чуток. Найгучнішою була та, що BMW X5 вкрали і розбили. Сам же Мілевський в інтерв`ю "Комерсант-Україна" відзначив: "Я поспішав на ранкове тренування своєї команди і, виїхав на зустрічну полосу, де зіштовхнувся з машиною, після чого мій автомобіль винесло на обочину".

У словах Мілевського є неточність, яку можна трактувати по-різному. Як видно на фото - це був далеко не ранок, а скоріше вечір. Як свідчить очевидець цієї події на форумі сайту getz-club.kiev.ua - це була 22-23 година вечора понеділка...

Також повідомляється, що Мілевський не зазнав жодної подряпини при такому сильному ударі. Той же очевидець аварії відзначає, що на вулиці Кіквідзе, де сталося ДТП, BMW X5 збив на своєму шляху дерево, залізний паркан у виді труби і бампером був зупинений кам`яним парканом.

Якщо дійсно машина Мілевського не була викрадена, то чому це немаленьке ДТП не було зареєстроване в київському ДАІ? Багато запитань, але, схоже, без відповідей, повідомляє УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Як вижив Мілевський після такого ДТП? (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути