Ексклюзиви
пʼятниця, 28 березня 2008 12:23

Як турки вчили Періс Хілтон танцю живота (ФОТО)

Періс Хілтон вийшла на сцену протягом конкурсу краси Міс Туреччина 2008 в Стамбулі, де вона увійшла до складу жюрі і допомагала оцінювати конкурсантів.

Спадкоємиця імперії Хілтон станцювала танець живота разом з відомою турецькою танцівницею. Періс намагалася наслідувати спокусливі коливання і вихляння стегнами жінок сходу, але натомість в неї виходили лише стриптезерські рухи, на який вона точно розуміється. Турецька зірка марно намагалася задати ритм і змусити Хілтон повторити елементарні па, Періс тільки бездарно розмахувала руками і весь час поправляла зачіску.

Коли музика нарешті скінчилася, американська зірка зітхнула з полегшенням і повернулася на своє місце серед суддів конкурсу.

Перед змаганням красунь Періс Хілтон сказала журналістам: "Це вперше я судитиму що-небудь подібне до цього. Я  дивитимусь на те, як дівчата показують себе, як вони одягаються і що вони говорять".

Фото Reuters

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Як турки вчили Періс Хілтон танцю живота (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути