субота, 09 серпня 2008 13:07

Як Подкопаєва, Бережна і Цимбалюк дивилися чоловічий стриптиз (ФОТО)
7

Містична п"ятниця - день трьох вісімок - викликала справжній ажіотаж у закоханих, які вирішили будь-що одружитися саме 8.08.08.

"Примазатися" до містичних віянь вирішила і київська тусовка, зморена тривалою паузою у публічному житті. Тож за день до символічної дати у столиці розпочалися гулянки.

У четвер київські селебрітіз зібралися на "дівич-вечір". Хоча офіційно бомонд прийшов в один з наймодніших ресторанів для того, щоб відправити у щасливе подружнє життя наречених, насправді захід більше нагадував банальну тусу з метою засвітитися перед камерами.

Як то кажуть, головне - бажання гульнути, а привід завжди знайдеться.

І хоч усе було надто символічним - ні тобі справжніх стриптизерів, ні п"яних шалених дівчат, ні, власне, справжніх наречених, погуляли гості на славу.

 І хоча вхід чоловікам на дівич-вечір був заказаний, без сильної половини людства не обійшлося.



Порадував весільною сукнею та оголеними волохатими ногами Олександр Ангел Педан. І хоча цього разу він не роздягався, все ж потішив столичних тусе своїм зовнішнім виглядом.

Також то коло одної, то коло другої компанії дівчат час від часу з"являвся Андрій Кравчук. Мабуть, просто побоявся відпускати свою подругу на таку вечірку саму. У чоловіків-бо своє уявлення про дівич-вечори.

Для Андрія Кравчука правила не писані. На дівочу вечірку він прийшов з регіоналкою Іриною Бережною. Подейкують, що у них роман...

Пригощали дівчаток мартіні, коктейлями та фруктами. Але не обійшлося і без оголених чоловіків. Повноцінного стриптизу не вийшло, проте хлопці і потанцювати встигли, біленькі панталони показати.

Словом, чи одружиться хтось зі столичних зірок цього року чи ні, невідомо. Але на дівочу вечірку селебрітіз прийшли у повному складі.

Мабуть, не стільки порадіти за завтрашніх наречених, як весело похихотіти та покрасуватися засмагою і літніми сукнями, повідомляє Табло ID

Зараз ви читаєте новину «Як Подкопаєва, Бережна і Цимбалюк дивилися чоловічий стриптиз (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути