Ексклюзиви
понеділок, 18 лютого 2008 09:41

Як Періс Хілтон купалася в шампанському на дні народження (ФОТО)

Апогей святкування 27-річчя найвідомішої тусовщиці Америки Періс Хілтон розтягнувся на два повні дня.

І хоч знаменний день, коли в родині власників мережі готелів Hilton, народилася старша дочка, офіційно припадає на 17 лютого, Періс Хілтон почала свою хеппі-бьоздей-вечірку ще в суботу, 16-го числа в нічному клубі Pure в місті гріха і розпусти - Лас-Вегасі.

Кульмінацією святкування став виступ Періс в лаунж-зонеPussycat Dolllounge. Вона не могла не скористатися законною можливістю покрасуватися всім нажитим за 27 років ударного голлівудського життя і влаштувала своє улюблене шоу - напівголі танці і спів тонким голосом попс-хітів.

Шампанське текло річкою і, при цьому, - прямо з Періс. Цього разу світська левиця витанцьовувала не на столі, а в келиху з рідиною, що символізувала те саме шампанське. На ній був усипаний стразами купальник, золотисті рукавички по лікоть і боа з пір"я безневинних птахів. Номером в стилі Діти фон Тіз міс Хілтон не обмежилася і заспівала пару пісень в образі учасниць PussycatDoll, одягнувшись в садо-мазо-костюмчик, якому позаздрили б не в одному тематичному СМ-клубі.

Окрім сестри Періс Нікі на день народження головної блондинки Америки з"явилися, в основному, такі ж тусовщики, тільки рангом нижче, і численні туристи. Але для Періс, схоже, головне - це не якість, а кількість: більше массовки і глядачів.

Масштабне святкування 27-річчя Періс тривають вже більше тижня. Весь цей час вона щовечора відривається в різних компаніях у всіх популярних клубах Західного узбережжя, повідомляє "Сутки".

Зараз ви читаєте новину «Як Періс Хілтон купалася в шампанському на дні народження (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути