неділя, 31 серпня 2008 17:01

Як навчитися красивої ходи

Навчитися красиво ходити не так вже і складно. Але для цього треба подолати свої комплекси і відчути себе розкріпаченою і упевненою. Треба натренувати свою "м"язову" пам"ять. Коли рухи красивої ходи увійдуть до вашого мозку намертво, ви просто не зможете ходити по-іншому. Натренувати м"язову пам"ять можна, потрібна лише практика. Головну роль тут грають м"язи живота і спини, укріплюйте в першу чергу їх. Віджимайтеся від підлоги, робіть вправи на вигинання корпусу. Одна з найпоширеніших порад - ходити по кімнаті з яким-небудь предметом на голові. Це розвиває координацію, рівновагу, гнучкість. Чому такі гнучкі африканські жінки? Та тому, що вони постійно носять на голові якісь судини. Вам, звичайно, не рекомендується починати з посуду. Візьміть спершу щось простіше - книгу, наприклад.

Голова має бути піднята так, щоб підборіддя знаходилося під кутом 90 градусів до тіла. Коли дивитеся під ноги, опускайте не всю голову, неначе вишукуєте щось, а всього лише очі.

Плечі мають бути відведені назад, опущені і розпрямлені. Живіт і сідниці мають бути втягнуті. Далі - "вільною ходою від стегна". Стегна повинні ніби описувати вісімку, але не погойдуватися, це вже занадто. Ставати треба на всю стопу, а не на п"яту, а якщо ви йдете у взутті на плоскій підошві, то тягніть носок. До речі, багато жінок беруть за зразок ходу моделей. Не намагайтеся їх копіювати, ця хода не для вулиці. Адже демонструвати одяг - це зовсім інше мистецтво. Для вас же головне - граціозність і пластика. До речі, виробляючи красиву ходу, окрім вправ корисно танцювати вальс. Ви умієте танцювати вальс? Це, мабуть, найграціозніший танець, і у виробленні витонченої ходи він незамінний, повідомляє Не Болей.
Зараз ви читаєте новину «Як навчитися красивої ходи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути