середа, 11 червня 2008 18:09

Як Козловський разом з дочкою Ющенка гуляли в ресторані (ФОТО)
10

Виконавчий продюсер Віталія Козловського Яна Прядко святкувала свій день народження в ресторані "Роксолана", що на Оболонській Набережній. Привітати таку шановану в шоу-бізнесі персону прийшли багато відомих осіб, а всього гостей зібралася близько сотні. Як не дивно, всі проявили пунктуальність.
Одними з перших прийшли зірка "Танців із зірками" танцівниця Ксенія Горб зі своїм хлопцем, відомий креативний модельєр Крістіна Бобкова зчоловіком, співачка Інна Воронова з хлопцем, пара телеведучих "Сніданок з 1+1" - Костянтин Онищенко і Тала  Калатай, сім"я Гроссу, Тамара Неліпа - дружина відомого шоу-мена Макса Неліпи (сам Макс заблукав по дорозі), співачка Настя Маркова, модний дизайнер Ганна Бублик. У потрібний момент приїхав і Віталій Козловський, який з"явився з трояндами завдовжки в півтора метри. В розпал вечора з"явилася відомий продюсер Олена Мозгова разом з дочкою Президента - Віталіною Ющенко з букетом літніх квітів. Всі гості розмістилися за одним довгим столом, а ось в окремій альтанці з балконом разом з іменинницею розташувалися Віталій Козловський, Віталіна Ющенко, Олена Мозгова, сім"я Гросу і Тамара Неліпа. Коли настав час тостів, Віталіна вимовила свій тост, розповівши про знайомство з Віталієм Козловським і Яною Прядко.

А познайомилися вони рік тому, коли разом їздили в дитячий табір для сиріт до Карпат. Віталіну тоді здивувало те, що відомі артисти, яких вона запрошувала, знаходили безліч причин, щоб не поїхати, а Віталік, навпаки, проявив людяність, і навіть, не дивлячись на те, що його не пустили в літак, найняв автомобіль і за п"ять годин опинився в Яремчі. Далі тост вимовила Олена Мозгова, після чого разом заспівали український аналог всім відомої пісні "Happy Birthday" - "Многая літа!".

Іменинниці подарували безліч подарунків: Віталій Козловський - золотий кулон у вигляді величезного метелика, Віталіна Ющенка - також прикрасу із золота, Ганна Бублик - модні аксесуари зі своєї останньої колекції, Ігор Кондратюк з дружиною Александрою - високий підлоговий італійський світильник, а модельєр Крістіна Бобкова - ексклюзивне настінне дзеркало ручної роботи, повідомляє e-motion.

Зараз ви читаєте новину «Як Козловський разом з дочкою Ющенка гуляли в ресторані (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути