Ексклюзиви
субота, 29 березня 2008 16:59

Як Дмитра Дюжева хотіли затримати за водіння в нетверезому вигляді (ФОТО)

Актор Дмитро Дюжев, який тільки но одружився, одного разу потрапив в об"єктив "Папарацци" разом зі своїм другом Олексієм Макаровим. Хлопці їхали по Комсомольському проспекту вночі із швидкістю 30 км/ч. Перші ж співробітники ДПС, які попалися на дорозі, зупинили підозріло тихохідний транспорт.

Все "розбирання" зайняло менше хвилини. Спочатку актори зробили все, щоб їх впізнали, потім Дюжев показав на якийсь спецпропуск на лобовому склі свого Mitsubishi, потім син Поліщук трохи усміхнувся чоловікові при виконанні й на цьому інцидент був вичерпаний. Друзі так само поволі покотили далі.

Неможливо стверджувати, чи мав місце факт управління транспортним автозасобом в нетверезому стані або поломка чогось. Оглядів на місці не проводилося, конфліктних ситуацій не виникло. Швидше за все, хлопці просто втомилися, повідомляє "Папарацци".

Зараз ви читаєте новину «Як Дмитра Дюжева хотіли затримати за водіння в нетверезому вигляді (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути