понеділок, 14 січня 2008 11:38

Як Буш милувався танцями неповнолітніх дівчаток (ФОТО)

Президент США Джордж Буш прибув у Об"єднані Арабські Емірати з першим офіційним візитом.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, він проведе в Абу-Дабі переговори з питань подальшого зміцнення політичних, ділових і військових зв"язків між двома країнами.

Відповідно до програми візиту глава американської адміністрації проведе переговори з президентом ОАЕ шейхом Халіфою бен Заїд аль-Нахайяном, а потім виступить з публічною промовою в Абу-Дабі про ситуацію на Близькому Сході. Він також зустрінеться з керівництвом еміратсько-американської ділової ради.

Сьогодні Буш здійснив поїздку в Дубай, де ознайомився з проектами економічного розвитку цього емірату, що входить до складу держави ОАЕ, а також разом з Кондолізою Райс погостював у шейха Сайеда аль Мактума.


ОАЕ є найбільшим економічним партнером США на Близькому Сході. Товарообіг між двома країнами перевищив у 2006 році $13 мільярдів. На еміратській території працюють, за відомостями посольства США в Абу-Дабі, близько 750 американських компаній. У 2006 році обсяг прямих інвестицій еміратських компаній у США склав $3,5 млрд. Місцева преса оцінює чисельність американської колонії в ОАЕ приблизно в 30 тисяч осіб.

У ході поїздки близькосхідними країнами, що розпочалася 8 січня, Джордж Буш вже відвідав Ізраїль, Палестинську автономію, Кувейт і Бахрейн. З Абу-Дабі він вилетить в Ер-Ріяд для зустрічей із саудівським королем Абдаллою, а потім вирушить у Єгипет.

На зустрічі в Білому домі з представниками арабської преси в ході підготовки своєї близькосхідної поїздки американський президент заявив, що має намір добитися від країн, які відвідає, прихильності до мирного процесу з урахуванням визнання ними Ізраїлю.

Крім того, президент США вказав, що до цілей його візиту відноситься "ізоляція Сірії" в зв"язку з її позицією стосовно питання президентських виборів у Лівані і "завершення ізоляції серед світової спільноти Ірану", який Вашингтон розглядає як "загрозу миру", повідомляють NEWS.rin.ru.
Зараз ви читаєте новину «Як Буш милувався танцями неповнолітніх дівчаток (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути