Ексклюзиви
пʼятниця, 15 лютого 2008 09:29

Як актор Дмитро Дюжев одружувався (ФОТО)

14 лютого, в день святого Валентина, в Грибоєдівському рагсі Дмитро Дюжев і Тетяна Зайцева стали чоловіком і дружиною.

Артист і його кохана на двох лімузинах приїхали в рагс після обіду близько трьох годин дня. Не дивлячись на те що Дюжев ретельно приховував місце одруження і його дату, біля порогу його чекав натовп прихильників з поздоровленнями. Тепла зустріч явно не обрадувала актора.

Хвилювання нареченого незабаром передалося і його обраниці. Дмитро, одягнений в елегантний чорний костюм, весь час намагався підбадьорити помітно схвильовану наречену.

Не встигнувши зайти в зал, близький друг нареченого актор Павло Майков вмить заявив всім гостям, що наступне весілля - його, причому негайно. Розвеселивши присутніх, Павло вирішив не зупинятися. Коли Діма і Тетяна обмінювалися обручками, Майков за їх спинами почав спочатку танцювати перед оркестром, що грав марш Мендельсона, а потім залився сльозами.

Із рагсу новоспечене подружжя відправилося кататися разом з друзями містом. Проте через те, що в ресторані, де повинно було продовжуватися свято, молодожонів вже давно чекали гості, Діма вирішив, що краще заїхати тільки на Червону площу.

У собору Василя Блаженного друзі молодих, не стримуючи емоцій, вдосталь накричалися "Гірко!", поздоровляючи щасливу пару. Врешті-решт хтось пригадав про час і галаслива компанія відправилася продовжувати банкет в один з наймодніших ресторанів Москви, повідомляє "Твой ДЕНЬ".

Зараз ви читаєте новину «Як актор Дмитро Дюжев одружувався (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути