Ексклюзиви
понеділок, 24 вересня 2007 08:01

Ахмадінеджад відмовився воювати з Штатами

У інтерв"ю програмі "60 хвилин" телеканалу CBS президент Ірану Махмуд Ахмадінеджад заявив, що його країні не потрібна ядерна зброя.

Іранський лідер прибуває до Нью-Йорка на засідання Генеральної асамблеї ООН. Інтерв"ю буде передано в ефір американським каналом увечері в неділю за місцевим часом, проте деякі витримки CBS розповсюдив наперед.

У бесіді з американським журналістом Ахмадінеджад, зокрема, сказав: "Ви повинні зрозуміти, що нам не потрібна атомна бомба. Нам це не потрібно. Яка нам необхідність в бомбі?". Крім того, за словами іранського президента, помилково вважати, ніби Іран і США готуються до війни. "Хто це говорить? З якої статі нам воювати? В найближчому майбутньому війни не буде", - додав він.

Стосуючись ядерної програми Ірану, Ахмадінеджад завірив американських глядачів, що вона "дуже прозора". "Ми знаходимося під спостереженням МАГАТЕ. Все відкрито. Нам нічого приховувати", - повідомив президент, відзначивши, що іранці ведуть мирну діяльність, а часи бомб пройшли, передає агентство France Presse.
Зараз ви читаєте новину «Ахмадінеджад відмовився воювати з Штатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути